Duje Mihaljević osvojio devetu državnu medalju

 

Duje Mihaljević iz Karate kluba Metković nastupio je ovoga vikenda na ekipnom Prvenstvu Hrvatske. Duje je na prvenstvu sudjelovao kao član jednoga od najboljih karate klubova Hrvatske, Croherca, a nastupio je s ekipom mlađih kadeta i kadeta.

U mlađim kadetima osvojili su brončanu medalju, a s ekipom kadeta su postali viceprvaci Hrvatske. Duje je imao dvije pobjede (2:0) i (5:0), jedan neriješen rezultat (0:0) i diskvalifikaciju u borbi gdje je vodio 3:2 te jedan poraz (0:3). Tako je u svoju kolekciju pospremio devetu državnu medalju.

„Iako smo imali dvije ekipe kadeta i kadetkinja za nastup u četiri kategorije, od čega od šest boraca pet s ovogodišnjom državnom medaljom, ipak nismo nastupili zbog više razloga, Covid izolacije i kratkih bolesti određenih boraca, laganog pada forme tijekom testova, nižih kategorija kod cura, jer u ekipnom nastupu nema težinskih kategorija. Uprava je odlučila o neodlasku i odmoriti sadašnje borce i trenera koji već pet sezona jurišaju na državne i Balkanske medalje. Nakon dužeg odmora do 7. siječnja. ekipa kreće na svakodnevne treninge i nove pobjede i promicanje našeg grada kao grada sporta. Čestitamo CROHERCU na osvojenom rezultatu, klubu vrhunskih trenera, najprije ljudina i vrhunskih natjecatelja. Hvala na ukazanom povjerenju i uzajamnom podizanju kvalitete naših boraca u zajedničkoj suradnji“, poručili su iz Karate kluba Metković.

Vezane vijesti

Najnovije vijesti

Kategorije