Biciklistički klub Metković na utrci hrvatskoga kupa u Vodicama

 

Natjecatelji Biciklističkoga kluba Metković sudjelovali su na utrci hrvatskoga kupa MTB Croatia Open Vodice 2022., na kojoj je ove godine sudjelovalo 200 natjecatelja.

Duje Krstičević je nastavio s odličnim rezultatima osvojivši zlatnu medalju u kategoriji U9M.Iako joj je u Premanturi izmaklo postolje, ovaj put to Erika Malezija nije dopustila osvojivši brončanu medalju u kategoriji U11W. Kategorija U13 donijela je dvije srebrene medalje, a osvojili su ih Gabrijela Marević kod djevojčica te Antonio Krstičević kod dječaka. Lara Bokšić se u kategoriji U15W okitila srebrenom medaljom, dok je do bronce došla Josipa Ivanković. Dajana Čotić je u kategoriji Hobby W došla do brončane medalje.Mate Krstičević je odličnom vožnjom došao do 6. mjesta najbrojnije početničke kategorije U15M, dok su se Marko Talajić i David Leontić morali zadovoljiti 15., odnosno, 17. mjestom.

Jure Vištica je došao do 6., mjesta kategorije U13M, dok je kod djevojčica Iva Dominiković završila kao 6.

BK Metković je imao svoje predstavnike i u Hobby M kategoriji. Dado Talajić je osvojio drvenu medalju prošavši ciljem kao 4., a Andi Dominiković nakon oporavka od teške ozljede odličan peti. S dobrim rezultatima je nastavila i Dragana Matić, članica prijateljskog BK Ljubuškog koja je bila brončana u kategoriji U17W.

Vezane vijesti

Najnovije vijesti

Kategorije

Skip to content