Završeno Metkovsko ljeto – iz UKS Metković zahvaljuju donatorima koji su pomogli u realizaciji događaja

 

Završen je kulturni dio programa manifestacije ‘Metkovsko ljeto’ koja je ove godine imala 48 događaja.

Ustanova za kulturu i sport Metković bila je organizatorom i suorganizatorom njih 28 te ujedno i koordinator manifestacije.

Predstave, koncerti, izložbe i filmovi samo su dio događanja kojima je metkovska publika imala priliku svakodnevno nazočiti. Iz Ustanove za kulturu i sport Metković zahvaljuju Ministarstvu kulture i medija, Dubrovačko-neretvanskoj županiji i Gradu Metkoviću, kao i svim donatorima koji su pomogli u realizaciji događaja. Također, iz Ustanove zahvaljuju publici koja je, nakon dvogodišnjih ograničenja uzrokovanih epidemioloških mjerama, ove godine u zaista velikom broju podržala sva događanja na različitim lokacijama na području grada. Zahvaljuju i svim novinarskim redakcijama koje su putem svojih medija pratili događaje: portalima Metkovic.hr, Metkovic News, Like Metkovic, Metkovic Net, Vid.hr, Javnost.hr i Ploče Online te Radiju Delta.

Dolaskom hladnijega vremena, događanja i filmske projekcije sele se u Dvoranu i Galeriju Gradskoga kulturnog središta Metković, a publiku očekuje zanimljiva kulturna jesen te manifestacija Prosinačke svečanosti kojoj se posebno veselimo.

 

Vezane vijesti

Najnovije vijesti

Kategorije

Skip to content