Velik odaziv na humanitarnu tombolu za pomoć obitelji Taslak

 

Na uočnicu trodnevnice zaštitnika naše Župe sv. Nikole biskupa sinoć je, u suradnji s Centrom za socijalnu skrb – Metković, u Pastoralnom centru održana humanitarna akcija za pomoć obitelji Taslak.

U 500-tinjak vjernika neretvanskih, a i iz nekih hercegovačkih župa, održan je zabavni program uz tombolu, koji je vodio Branko Medak, a animirao župni band. Prije početka programa sve nazočne pozdravio je župnik don Davor zahvalivši svima koji su se odazvali ovom projektu, napose pedesetak sponzora, koji su bili i darovatelji nagrađenih. Još jednom, pokazalo se veliko neretvansko srce, prikupljeno je 40.388,35 kuna, a ova humanitarna akcija se nastavlja, objavljeno je na stranici Župe sv. Nikole biskupa. 

Godzilla_baner
Noina arka
Majčinski instinkt

Naime, pokrenuta je humanitarna akcija Obnovimo dom obitelji Taslak!. Riječ je o obitelji nedavno preminule Ivanke Taslak (rođ. Matić) iza koje je ostao muž i šestoro djece od kojih je jedno dijete s posebnim potrebama.

Njihov obiteljski dom u Metkoviću zahtjeva temeljitu obnovi zbog toga je ova hvalevrijedna akcija i pokrenuta. U ovu svrhu je otvoren poseban namjenski račun u OTP banci, IBAN HR73 2407 0003 1071 7219 1 uz naznaku Obnovimo dom obitelji Taslak!.

Inicijativni odbor humanitarne akcije Obnovimo dom obitelji Taslak!, kontakt: 091/5222690.

Više fotografija sa sinoćnje tombole pogledajte na Facebook stranici Župe sv. Nikole biskupa. 

Tekst: Antonija Menalo
Foto: Antoni Perlić

Vezane vijesti

Najnovije vijesti

Kategorije

Skip to content