Ema Galov juniorska Viceprvakinja Hrvatske

 

Tijekom vikenda se u Sesvetama održava Prvenstvo Hrvatske za kadete/kinje, juniore/ke i mlađe seniore/ke, na kojem je nastupa 66 klubova s 394 natjecatelja.

Karate klub Metković, pod vodstvom trenera Denisa Žderića, nastupa s 4 natjecatelja u 7 kategorija. Troje kadeta KK Metković nastupilo je danas u višem uzrastu od svoga, u uzrastu juniora/ka.

smotra- baner
smotra- baner

Ema Galov u kategoriji juniorke -59 kg s tri pobjede ulazi u finale gdje u borbi za zlato gubi s tijesnih 1:2. Prvo kolo je bila slobodna, drugo kolo pobjeđuje 2:1, treće 5:4, četvrto kolo 4:3 i finale gubi 1:2. Ema je pokazala svoju kvalitetu te je pobijedila i protivnicu koja ima dvije Europske medalje. Pored Eme u istoj kategoriji nastupila je i Katja Jerković, koja je sa dvije pobjede 5:2 i 1:0 dogurala do polufinala, ali gubi borbu za ulazak u finale 2:3. U drugoj repasažnoj borbi ne uspijeva osvojiti broncu i plasirala se na 5. mjesto. Također, danas je nastupio i Duje Mihaljević u juniorima -76 kg, njegov pobjednik iz drugog kola  ulazi u finale, ali Duje gubi prvu borbu za broncu i osvaja 7 mjesto.

Sutra četvero boraca KK Metković nastupa u kadetskom uzrastu.

Vezane vijesti

Najnovije vijesti

Kategorije

Skip to content