Nagrađeni najuspješniji odgojno-obrazovni djelatnici – među njima i učitelji iz škola iz doline Neretve

 

Povodom Svjetskoga dana učitelja Ministarstvo znanosti i obrazovanja nagradilo je danas najuspješnije odgojno-obrazovne djelatnike u školskoj godini 2022./2023.

Na temelju Pravilnika o nagrađivanju učitelja, nastavnika, stručnih suradnika i ravnatelja u osnovnim i srednjim školama te učeničkim domovima (NN, br. 53/2019.), Povjerenstvo za nagrađivanje najuspješnijih odgojno-obrazovnih radnika izabralo je 505 najuspješnijih djelatnika u području obrazovanja u školskoj godini 2022./2023.

Metkovsko ljeto - baner
Metkovsko ljeto - baner

Među nagrađenim učiteljima su i Petar Nikolić i Rosanda Lovrić iz Srednje škole Metković, Svjetlana Bebić i Ljubica Jerković iz Gimnazije Metković, Josip Jelčić iz Srednje poljoprivredne i tehničke škole Opuzen i Ivana Bašić iz Osnovne škole Opuzen.

Cijeli popis nagrađenih učitelja možete pogledati na portalu Srednja.hr.

Ovim Javnim pozivom Ministarstvo znanosti i obrazovanja sustavno nagrađuje istaknute pojedince koji kontinuirano unaprjeđuju odgojno-obrazovni sustav Republike Hrvatske, a u povodu Svjetskog dana učitelja u četvrtak, 5. listopada 2023. godine, održana je svečanost na kojoj se nagrađenima obratio ministar prof. dr. sc. Radovan Fuchs.

 

Vezane vijesti

Najnovije vijesti

Kategorije

Skip to content