U Metkoviću predstavljena knjiga ‘Moja revolucija u 365 dana’ autorice Anđe Marić

U Gradskoj knjižnici Metković sinoć je održana promocija knjige ‘Moja revolucija u 365 dana’ autorice Anđe Marić – hrvatske glazbenice, spisateljice i motivatorice, nekadašnje manekenke i televizijske voditeljice.

Brojnu publiku je na početku pozdravila ravnateljica Gradske knjižnice Metković Vesna Vidović, a potom su knjigu, u formi razgovora, predstavili autorica i poznati hrvatski novinar Neven Kepeski.

Metkovsko ljeto - baner
Mjesto tišine - Dan prvi- baner

Anđa Marić u knjizi opisuje svoju borbu s multipla sklerozom – bolesti s kojoj se suočila nakon nekoliko stresnih situacija u životu, razvoda, borbe za skrbništvo, smrti majke, očeve bolesti te još nekoliko teških gubitaka. Kako je na predstavljanju istaknula, u trenutku kada se njen svijet raspadao, u sebi je uspjela pronaći snagu te jedan potpuno novi unutarnji svijet. U borbi s bolesti te životnim okolnostima vodila je dnevnik u kojemu je unaprijed zapisivala pozitivne trenutke i situacije koje joj se tada (još) nisu dogodile, a svakim je danom snimala i motivacijske poruke te ih objavljivala na svome Youtube kanalu. Knjiga je dijelom transkript, a dijelom razrada upravo tih 365 motivacijskih poruka s kojima Anđa želi pomoći drugima da pobijede teške okolnosti u kojima se nalaze.

Inače, predstavljanjem knjige ‘Moja revolucija u 365 dana’ je završen Mjesec hrvatske knjige u Gradskoj knjižnici Metković koji je uključio brojna gostovanja spisatelja te raznih radionica.

Vezane vijesti

Najnovije vijesti

Kategorije

Skip to content