Nove medalje za Karate klub Metković

 

Karate klub Metković je u nedjelju nastupio na 16. Ilidža Openu u Sarajevu na kojem je nastupilo 88 klubova s 964 natjecatelja iz sedam zemalja.

Iznimno jak turnir, s vrhunskom organizacijom KK. Shampiona iz Sarajeva, u nadasve lijepom ambijentu Arene centra hotela Hills, okupio je ponajbolje borce cijele regije, među kojima je bilo europskih i svjetskih prvaka. Među istima se šest natjecatelja Karate kluba Metković izborilo za 4 medalje.

Nerazdvojni_baner
Izazivači_baner
  • Katja Jerković, srebro kadetkinje -47
  • Duje Mihaljević, bronca kadeti – 70 kg
  • Ante Leontić, bronca dječaci +70 kg
  • Lina Šutić, seniorke -68 kg

Nastupili su još Anja Pokrajac u kategiriji djevojčice 2008 i junior Bruno Šutić.

Dan prije 15 natjecatelja Karate kluba Metković nastupilo je na I kolu karate lige Regije Hercegovine u Ljubuškom kao gosti i osvojili su 10 medalja, 1 zlato, 6 srebra i tri Bronce.

Zlato je osvojio Ante Leontić, srebra su osvojili, Duje Mihaljević, Katja Jerković,  Mirko Matić, Mila Vekić, Mia Romići i Filip Prusac, a bronce Ema Galov, Gabrijel Turudić i Jozo Maslać. Nastupili su još Matea Vukadinović, Luca Maslać, Anja Pokrajac, Ana Marija Kapović i Ana Maslać.

Pred natjecateljima Karate kluba Metković  već sljedećeg vikenda je nastup na I kolu karate lige Dalmacije, koji će se održati u Pločama. Karate klub Metković nastupit će s 30 natjecatelja.

Vezane vijesti

Najnovije vijesti

Kategorije

Skip to content