U OŠ don Mihovila Pavlinovića obilježen Svjetski dan učitelja

 

U Osnovnoj školi don Mihovila Pavlinovića obilježen je Svjetski dan učitelja, a koji se obilježava na današnji dan, 5. listopada.

O učiteljima i učiteljskom pozivu s ljubavlju su pisali sedmaši i osmaši, objavljeno je na stranici Škole.

Kino_baner
Kino_baner

Odlučili su svojim učiteljima uručiti zahvalnice (pohvalnice) povodom njihova dana i u tome su se iskazali učenici 8.a i 8.b razreda. Učenici dvaju sedmih razreda (7.a i 7.b) pridružili su im se u oblikovanju literarnih ostvarenja ne temu učitelja i učiteljskoga poziva. Zahvaljujući angažmanu učenika, učitelji su dobili personalizirane zahvalnice (pohvalnice), a (po)neki učitelji i posebna pisma koja su im u znak zahvalnosti napisali njihovi učenici.

Dio literarnih radova posvećenih učiteljima pročitano je putem razglasa kako bi svi učenici osvijestili važnost i odgovornost učiteljskog posla. U ovim aktivnostima učenike su pratile učiteljica Hrvatskoga jezika Marinka Jurković i Ivona Martinović te učiteljica matematike Marija Raič Raguž koja je koordinirala ove aktivnosti. Učenica Karla Senta krasnoslovila je dječju pjesmu Danke an den Lehrer. Njena mentorica učiteljica je njemačkog jezika Kristina Laura.

Ove godine u okviru izvannastavnih aktivnosti djeluje grupa Fotografija koju vodi učiteljica razredne nastave Danijela Tutavac. Njeni članovi imali su zadatak fotografirati učitelje naše škole (koji su na to pristali). Kako su obavili zadatak, možete pogledati u Youtube videu, a cijelu objavu pogledajte na stranici Škole.  

 

Vezane vijesti

Najnovije vijesti

Kategorije

Skip to content